Królewskie Imprezy w rycerskiej atmosferze

 

Potrawy świąteczne - Zimne Zakąski

Galacik drobiowy                                3,50

Jajko w szynce                                  4,50

Rolada z szynki nadz. pastą jajeczną      4,50

Szparagi w szynce                              4,50

Sałatka w szynce                               4,50

Kurczak w galarecie                           4,50

Rolada z kurczaka                             4,50

Karkówka faszerowana                       5,50

Rolada wieprzowa nadziewana             5,50

Ozorki w galarecie                            5,00              

Rolada z indyka                               6,80

Sałatka jarzynowa                            4,50

Ryba w galarecie dorsz                      8,80

Łosoś w galarecie                             9,80

Ryba po grecku dorsz                      8,80

Tatar wołowy                                  9,80

Tatar z łososia                                9,80

Pasztet (własna produkcja )             28,00

Potrawy Świąteczne Ciepłe

Zupa węgierska                          litr 29,00

Zupa Żurek z jajkiem                   litr 23,00

Zupa Podgrzybkowa                    litr 25,00

Dania Mięsne

Udziec smażony w całości                       kg 45,00

Filet nadziewany brokułami panierowany          9,00

Przysmak Rycerski                                       9,00

Medaliony schabowe z pieczarkowo serowym    9,00

Zrazy wieprzowe                                         9,00

Zrazy wołowe                                           13,00

Devollaj                                                   9,00

               

Sałatki

Sałatka hetmańska z polędwicy wieprzowej   19,00

Sałatka z grilowanym łososiem                  19,00

Sałatka giros                                         17,00

Sałatka z kawałkami kurczaka                   17,00

Sałatka grecka z serem feta                     17,00

Copyright by Restauracja Rycerska 1979 - 2015     Wykonanie ICVision.pl