Królewskie Imprezy w rycerskiej atmosferze

Z przykładowego Menu i  wyboru asortymentu dań przygotujemy  indywidualną wycenę dla zainteresowanych organizowaniem Zabaw Karnawałowych ( Szkoły ,Przedszkola ,Firmy )
Pytania prosimy kierować pod adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.


    Przykładowe Menu :      

Zupa - 1 porcja  na osobę 

Proponujemy o wybór z 4 asortymentów zup 1 asortyment

-Żurek                                                             

-Węgierska                                                                  

-Bulion z pasztecikiem                                                      

-Krem pomidorowa                                                                                                                                 

Dania ciepłe mięsne: od 1,5 p na osobę do 2 p na osobę
( Proponujemy o wybór z 6 asortymentów dań mięsnych 3 asortymenty mięs )
- Golonka po bawarsku

- Zraz wieprzowy

- Filet nadziewany brokułami w sosie

- Przysmak rycerski  

- Kotlet schabowy

- De Vollay             

- Cząstki ziemniaczane  

- Kopytka

- Zestaw surówek

- Kapusta kiszona zasmażana            

Dania deserowe                                                                                                                                                                                1 p na osobę  deser lodowy                                                                                                                                        

lub wyroby cukiernicze 2 p na osobę                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Dania garmażeryjne 2 p na osobę
- Rolada z kurczaka
- Rolada z szynki
- Kurczak w ananasie
- Galaciki warzywne z szynką

Danie końcowe: 1 p na osobę
- Filet drobiowy z serem zapiekany

- Frytki                                                                                                                                                                   

- Surówka

Napoje
- Napój n/g smakowy
- Napój gaz. smakowy
- Woda n/g z dodatkiem cytrynki

 

 

Copyright by Restauracja Rycerska 1979 - 2015     Wykonanie ICVision.pl