Z przykładowego Menu i wyboru asortymentu dań przygotujemy indywidualną wycenę dla zainteresowanych organizowaniem Zabaw Karnawałowych ( Szkoły ,Przedszkola ,Firmy )
Pytania prosimy kierować pod adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Przykładowe Menu :
Zupa - 1 porcja na osobę
Proponujemy o wybór z 4 asortymentów zup 1 asortyment
-Żurek
-Węgierska
-Bulion z pasztecikiem
-Krem pomidorowa
Dania ciepłe mięsne: od 1,5 p na osobę do 2 p na osobę
( Proponujemy o wybór z 6 asortymentów dań mięsnych 3 asortymenty mięs )
- Golonka po bawarsku
- Zraz wieprzowy
- Filet nadziewany brokułami w sosie
- Przysmak rycerski
- Kotlet schabowy
- De Vollay
- Cząstki ziemniaczane
- Kopytka
- Zestaw surówek
- Kapusta kiszona zasmażana
Dania deserowe 1 p na osobę deser lodowy
lub wyroby cukiernicze 2 p na osobę Dania garmażeryjne 2 p na osobę
- Rolada z kurczaka
- Rolada z szynki
- Kurczak w ananasie
- Galaciki warzywne z szynką
Danie końcowe: 1 p na osobę
- Filet drobiowy z serem zapiekany
- Frytki
- Surówka
Napoje
- Napój n/g smakowy
- Napój gaz. smakowy
- Woda n/g z dodatkiem cytrynki